Reiki Healing.

Reiki-Healing er en over 2500 år gammel healingssystem. Reiki betyder livsenergi, det vil sige at Reiki-healing er tilførelse af livsenergi.
Healingen påvirker både fysisk og psykisk. Energien finder selv der hen hvor der er ubalance. Det gør at energien arbejder der hvor du har har brug for
det. DU får kun lige præcis det du har brug for, hverken mere eller mindre.
Du behøver ikke at føle dig  syg, eller have "skavanker" for at modtage Healing, healingen giver den skønneste velvære og dejlig fornyet energi..
 

Du ligger på en briks, med alt tøjet på og med et tæppe over, eller du kan side i en stol. Jeg stiller mig så til rådighed som kanal for den universielle Healingskraft. Under en healing lægger jeg mine hænder på dig, der hvor min intuition guider mig hen..Det er forskelligt hvordan healingen føles, nogen gange kan det føles som det sitrer/summer forskellige steder i kroppen, nogle føler varme andre kulde, andre gange føler man måske slet ingen ting, men healingen tilføre dig lige præcis det du har brug for, uanset om man føler noget eller ej! Det er en rigtig dejlig oplevelse
Efter en healing er det vigtig at drikke rigeligt med vand de næste dage, da kroppen begynder at udrense..det kan give lidt hovedpine, gamle skavanker kan bryde op, man kan fryse eller svede..Alt sammen er det helt normalt, kroppen arbejder på at gen-skabe balance! Healingen kan arbejde i kroppen i ca en uges tid..

Fysisk arbejder Reiki-energien med at fjerne spændinger, rense ud og bringe kroppen i balance.
Psykisk arbejder Reiki-energien på at skabe balance,frigøre/bearbejde negative følelser og løsne op for uhensigtsmæssige blokkeringer.