D.7 September fra kl 10 - 15

oEr du nysgerrig og har lyst at udforske den spirituelle side af dig? Vil du gerne arbejde med din intuition Måske du oplever ånder eller energi omkring dig? Måske du mærker andres sindsstemninger?

Jeg vil starte dagen med at guide en meditation. Vi åbner for energierne, Vi vil lave forskellige praktiske øvelser igennem dagen. Du behøver ikke have kendskab til det spirituelle i forvejen, kurset er for alle, du udvikler dig derfra hvor du er, jeg vil hjælpe, guide og støtte dig. Vi afslutter dagen med at lukke ned for energierne igen. Vi vil arbejde i trygge rammer, i tillid til hinanden og vores Åndelige teams og med et strejf af humor. Der vil også være tid til at dele oplevelserne med hinanden.

Der er begrænset plads, så vent ikke for længe, med at tilmelde dig. Det koster 749kr, som betales på mobilpay 33803. Du er noteret og kan deltage, når betalingen er modtaget. Der er kaffe, te og frugt i pauserne, som er inkluderet i prisen. Husk en madpakke til frokost. Det foregår på Vestergade 29 i Borris, 6900 Skjern

 

D. 7+8 marts 2020  2.Dags Spirituel Workshop m. Fysisk Medieskab 

Er du nysgerrig og har lyst at udforske den spirituelle side af dig? Vil du gerne arbejde med din intuition Måske du oplever ånder eller energi omkring dig? Måske du mærker andres sindsstemninger?
Jeg vil starte hver dag med at guide en meditation. Vi åbner for energierne.
Du behøver ikke have kendskab til det spirituelle i forvejen, kurset er for alle, du udvikler dig derfra hvor du er, jeg vil hjælpe, guide og støtte dig. Vi afslutter hver dag med at lukke ned for energierne igen. Vi vil arbejde i trygge rammer, i tillid til hinanden og vores Åndelige teams,  i høj energi blandet med skøn humor. Der vil også være tid til at dele oplevelserne med hinanden undervejs.

Lørdag arbejdes med forskellige Clairvoyante øvelser.

Vi afslutter lørdagen med fysisk medieskab, hvor vi bla.vil prøve at se om vi kan få Ånderne til at flytte forskellige ting fysisk ( her skal du kunne sidde i mørke. Der medbringes sort, løst tøj + drikkedunk ).

Søndag arbejdes med Mediumship, kontakten til afdøde.

Der er begrænset plads, så vent ikke for længe, med at tilmelde dig. Det koster 1700 kr, som betales på mobilpay 33803. Skriv workshop/dato/navn. Du er noteret og kan deltage, når betalingen er modtaget. Du modtager kvittering på workshoppen.
Der er kaffe,te og frugt/ kage i pauserne, Der serveres en let frokost anretning begge dage, som er inkluderet i prisen. Det foregår på Vestergade 29 i Borris, 6900 Skjern. Lørdag fra 10 -17 og Søndag fra kl 10- 15
www.solveighvid-daasbjerg.dk

Der er bed and breakfast forskellige steder i Borris, hvis du har brug for overnatning i byen.