D.7 September fra kl 10 - 15

Er du nysgerrig og har lyst at udforske den spirituelle side af dig? Vil du gerne arbejde med din intuition Måske du oplever ånder eller energi omkring dig? Måske du mærker andres sindsstemninger?

Jeg vil starte dagen med at guide en meditation. Vi åbner for energierne, Vi vil lave forskellige praktiske øvelser igennem dagen. Du behøver ikke have kendskab til det spirituelle i forvejen, kurset er for alle, du udvikler dig derfra hvor du er, jeg vil hjælpe, guide og støtte dig. Vi afslutter dagen med at lukke ned for energierne igen. Vi vil arbejde i trygge rammer, i tillid til hinanden og vores Åndelige teams og med et strejf af humor. Der vil også være tid til at dele oplevelserne med hinanden.

Der er begrænset plads, så vent ikke for længe, med at tilmelde dig. Det koster 749kr, som betales på mobilpay 33803. Du er noteret og kan deltage, når betalingen er modtaget. Der er kaffe, te og frugt i pauserne, som er inkluderet i prisen. Husk en madpakke til frokost. Det foregår på Vestergade 29 i Borris, 6900 Skjern.

Den Næste workshop er d 18 Januar/ 2020 fra kl 10-15 

www.solveighvid-daasbjerg.dk