Kend dine spirituelle evner

Har du Clairvoyante evner?  Spirituel træning D.10 Oktober i Borris  

Kender DU dine spirituelle evner? Evner vi alle har, er du mon bevidst om dem? eller er det mere en fornemmelse af at, du mærker energi, fornemmer tilstedeværelse af "noget" uforklarligt, du hører måske noget, mærker andres energi og tror der er mere mellem "himmel og jord"
Er du helt nybegynder eller har arbejdet lidt med den side af dig selv? men gerne vil vide og lære endnu mere. Så kom og prøv og vær med til en dag med spirituel træning. Det foregår i en afslappet, kærlig og hyggelig energi. Så vi kan arbejde og turde kaste os ud i nyt, i tillid og tryghed til hinanden og Den Åndelige Verden.
Vi skal meditere, lave en del praktiske øvelser i bla. clairvoyance. Snakke om, hvad er det at være spirituel eller vedkende sig den del. Jeg er sikker på det bliver en hyggelig dag, med andre dejlige mennesker som er nysgerrige på det spirituelle.
Kom gerne 6-7 Min før tid, så du er klar til at gå igang med at arbejde. Vi starter kl 9.30 og slutter dagen kl 15.30
Medbring en madpakke til din frokost, der er køleskab du kan benytte, medbring også en flaske vand. Jeg har kaffe, te til pauserne.C
Det foregår på Vestergade 29 Borris, 6900 Skjern.
Det koster 650 kr.
Du er med og kan deltage når beløbet er indbetalt på mobilpay 33803 - Skriv 10. Okt/ Navn i kommentar feltet
De gældende retningslinjerne for Covid-19 følges naturligvis. 
 
Clairvoyance og Medieskabs Træning i Borris  - D 29+30 januar 2022 
 
Denne weekend skal vi arbejde med clairvoyance og medieskab. Det kan være du allerede arbejder lidt med clairvoyance eller medieskab, men gerne vil blive skarpere og dygtigere på nogle områder i dit arbejde. Måske du trænger til sparring og træning. Det kan være for dig der har været på forskellige kurser, cirkeltræning og workshop og gerne vil lære meget mere indenfor den spirituelle verden og måske finde din vej i det. Har du været med før hos mig, vil du være sikker på der er andre øvelser på programmet.
Der vil blive arbejdet med hvordan du kommer ud af din komfortzone, bryder igennem og er den bedste udgave af dig selv og alt det smukke du er, når du tør stå i "dit lys". Når du åbner eller skruer op for din intuition i dit arbejde for andre og den åndelige verden i en clairvoyance eller med en afdøde kontakt.
Du vil komme til at arbejde med din kontakt til din skytsånd og guider så den bliver stærkere så dine sanser og kommunikation styrkes. At du må tro på det smukke vi kan modtage, bare vi lytter og stilner vort sind.
Styrkelse af dit medieskab, så du bliver stærkere og bedre til at få kontakt. At få Ånden, den afdøde tættere på dig når du arbejder. Du lærer, styrkes eller bliver skarpere på hvordan og hvem du giver beviser fra, hvem der er igennem fra den åndelige verden.
Weekenden vil komme til at bestå af lidt teori, og en masse forskellige praktiske øvelser. Jeg vil hjælpe dig, så du bliver mere modig og tror på dig selv, dit samarbejde og ikke mindst tilliden som opbygges mellem den åndelige verden og dig. Det er her du rykker og udvikler dig.
Vi mødes i weekenden d 30 og 31 oktober her hos mig i Borris på Vestergade 29, Borris. 6900 Skjern fra kl 9.30 - 15.30.
Der er kaffe, te, og lidt sødt til pauserne og til frokost vil der være grønsags suppe med brød.  Det er med i prisen. Du kan selvfølgelig også vælge at tage din madpakke med, der er køleskab du kan benytte. HUSK vandflaske.
Det koster 1695 kr for weekenden. Du er først med, noteret og kan deltage når pengene er indbetalt evt på mobilpay 33803, ved bank overførsel, skriv og spørg om konto nr. For spørgsmål ring på tlf. 60224351
Det foregår i en afslappet, kærlig og hyggelig energi. Jeg vil glæde mig til at være med og en del af din spirituelle vej. Skal en af pladserne være din?
 
Solveig Hvid Daasbjerg arbejder og hører til i Borris. Hun arbejder med clairvoyance, afdøde kontakt, og healing. Hun har forskellige workshop, spirituelle trænings forløb og fysisk medieskab. I 2022 til marts starter hun en 1-årig clairvoyant -medie forløb op. Solveig Hvid Daasbjerg arbejder i en høj, kærlig energi og har stor indføling med den enkelte. Hun er nærværende, opløftende og anerkendende i sin tilgang til sine medmennesker.
Der er en del Bed and Breakfast i Borris for dig der ønsker overnatning.