Kend dine spirituelle evner

Workshop d 15 November i Borris
 
Kender Du dine spirituelle evner? Evner vi alle har, er du mon bevidst om dem? eller er det mere en fornemmelse af at, du mærker energi, fornemmer tilstedeværelse af "noget" uforklarligt, du hører måske noget, mærker andres energi og tror der er mere mellem "himmel og jord"
Er du helt nybegynder eller kun har arbejdet ganske lidt med den side af dig selv? men gerne vil vide endnu mere. Så kom og prøv og vær med til en dag med spirituel træning. Det foregår i en afslappet, kærlig og hyggelig energi. Så vi kan arbejde og turde kaste os ud i nyt, i tillid og tryghed til hinanden og Den Åndelige Verden.
Vi skal meditere, lave en del praktiske øvelser i bla. clairvoyance. Snakke om, hvad er det at være spirituel eller vedkende sig den del. Jeg er sikker på det bliver en hyggelig dag, med andre dejlige mennesker som er nysgerrige på det spirituelle.

Kom gerne 6-7 Min før tid, så du er klar til at gå igang med at arbejde.
Medbring en madpakke til din frokost, der er køleskab du kan benytte, medbring også en flaske vand. Jeg har kaffe, te og frugt til pauserne.

Det foregår på Vestergade 29 Borris, 6900 Skjern.
Det koster 599 kr.
Du er med og kan deltage når beløbet er indbetalt på mobilpay 33803

Retningslinjerne for Covid-19 følges naturligvis. Du har også selv et ansvar for at passe på de andre og dig selv denne dag. Er du små sløj eller har du symptomer på Corona, så bliv venligst hjemme.

Der er ingen håndtryk eller knus, jeg vil dog glæde mig rigtig meget til at være sammen med dig i de kærligste energier som skabes, når vi arbejder for og med den Åndelige Verden,

www. solveighvid-daasbjerg.dk