Meditation

Har du ind i mellem svært ved at mærke dig selv, fordi der foregår meget omkring dig? Du er måske god til at mærke dine medmennesker og sætter tit dig selv til side. Måske du som så mange andre, har travlt i din hverdag?
Vi har alle brug for indre ro og balance.Så giv dig selv tiden til at mærke dig selv, få fyldt brændstof på sjæl og krop. Meditation giver dejlig ro, hvor du kommer ind og lytter og mærker dig selv. Du fyldes med fornyet energi, healing og mærker den kærlighed ,du om-sluttes af fra Dit ånde team og dine afdøde. 
Du behøves ikke kunne meditere i forvejen.Jeg guider dig igennem. Denne dag/aften vil vi have 2 meditationer med en lille pause ind i mellem. Der vil være tid til snak omkring oplevelser, følelser mm. efter hver meditation. 
 
Bål og Tromme Meditation Det foregår udenfor i vores Bål hus i haven. Der er stole at sidde på. Ta rigtig godt med tøj på, varm jakke, en tyk tæppe/ vattæppe med så du kan holde varmen.
Medbring gerne en flaske vand,evt en kande kaffe/te + kop
Det koster 150kr som betales ved tilmelding på mobilpay 33803
 
Meditation evt med SharmanTromme Det foregår inde i klinikken, der er stole og sidde på. Ta evt et tæppe med og gerne en flaske vand evt en kande kaffe/te + kop
Det koster 150kr som betales ved tilmelding på mobilpay 33803
 
 
D 13 Oktober Meditation kl 9.30-11.00   Det foregår i klinikken.
 
 
D 6 december Bål og Tromme meditation 19-20.30