Bål Meditation

Har du ind i mellem svært ved at mærke dig selv, fordi der foregår meget omkring dig? Du er måske god til at mærke dine medmennesker og sætter tit dig selv til side. Måske du som så mange andre, har travlt i din hverdag?
Vi har alle brug for indre ro og balance.Så giv dig selv tiden til at mærke dig selv, få fyldt brændstof på sjæl og krop. Meditation giver dejlig ro, hvor du kommer ind og lytter og mærker dig selv. Du fyldes med fornyet energi og mærker den kærlighed ,du om-sluttes af fra Dit ånde team.
Du behøves ikke kunne meditere i forvejen.Jeg guider dig igennem. Denne aften vil vi have 2 meditationer med en lille pause ind i mellem.
 
Det foregår udenfor i vores Bål hus i haven. Der er stole at sidde på. Ta rigtig godt med tøj på, varm jakke, en tyk tæppe/ vattæppe med så du kan holde varmen.
Medbring gerne en flaske vand, evt en kande kaffe/te + kop
Det koster 150kr som betales ved tilmelding på mobilpay 33803
 

Der gives ( desværre) ikke hånd eller knus denne aften, men jeg vil glæde mig rigtig meget til at være sammen med dig i energien.
De gældende regler iht Covid-19 følges. 
 
Det foregår hos mig vestergade 29 i Borris..D 4 Oktober fra kl.19.00 -20.30  Vi starter præcis, så kom i god tid, dog først 10 min før, så sæt dig bare ved bålet og "bliv stille"