Klarsyns Aften.

 

Klarsyns aften med Solveig Hvid Daasbjerg, hvor hun med sin skønne og varme energi, store indføling og empati, giver budskaber videre til enkelte blandt deltagerne. Det foregår i en let, lys og kærlig energi, hvor de afdøde kommer helt tæt på os og berører os med deres kærlighed og varme og med et strejf af humor. Måske det er dig der denne gang får en besked eller hilsen fra en af dine kære afdøde fra den Åndelige Verden.

Solveig er meget konkret og præcist i sit arbejde, hun har hjertet med og brænder for det.Hun levere altid beskederne kærligt, og i stor respekt for modtageren og den afdøde.


Det plejer at være nogle rigtig dejlige aftner, med de kære afdøde og jer der deltager. Det er for alle, der måtte have et ønske om en besked eller hilsen fra Den Åndelige Verden. Eller bare er nysgerrige på om der mon er mere "mellem himmel og jord" Du er selv med til at sætte præg på energien, ved at være deltagende. At deltage i en klarsyns aften er en dejlig måde at opleve og mærke den Åndelige verdens kærlighed på. Selv om det måske ikke lige bliver dig der får en besked, får du sikkert alligevel noget med dig hjem.

Afsluttes med kort meditation.

 

 se evt mere på facebook clairvoyant,medie v/ Solveig Hvid Daasbjerg. Kig under begivenheder..du er velkommen til at følge min side

Se mere under Min kalender, her kan du se hvor jeg afholder klarsyns aftener rundt omkring.

 Billetter til mine Klarsyns aftner skal købes på Billetto.dk   skriv Solveig Hvid Daasbjerg i søgefelt.. eller gå ind på min facebook side  : Clairvoyant, medie v/ Solveig Hvid Daasbjerg.. under begivenheder på de forskellige Klarsyns aftner, er der link( find billetter)  du kan følge for at komme til billetto.dk

 Har du lyst og mulighed for at samle fra 15 -? Antal mennesker kommer jeg gerne ud og afholder en klarsyns aften hos dig.. kontakt mig, så aftaler vi pris mm .