Så starter jeg Spirituel mental cirkel forløb op igen ..KOM 5 minuter før så vi kan starte til tiden.. 

Alle kan være med, utrænede som trænede..

Vi vil arbejde med psykomatri, det vil sige at Tune ind på feks. et smykke, nøgle, osv eller det kan være et foto i en kuvert..og ud fra det beskrive personen i kuverten eller en af de andre fra cirklen, ud fra de ting de måtte have med.

Vi vil arbejde med forskellige former for clairvoyance, på forskellige måder..

Vi vil arbejde med at kunne tage afdøde kontakt, eller at udvikle det vi hver især har med os allerede.. i livet lige nu..

 Det vi gør, er at stille os til rådighed for den åndelige verden som talerør, men på forskellige måder..Det er både for trænede, lidt øvede og ny begynder.. Vi er hver især der hvor vi skal være og udvikler os derfra.. Er du nysgerrig og vil gerne arbejde/sidde som Talerør for den Åndelige verden i en tryg atmosfære, så kom med i cirklen..det foregår i en afslappet, hyggelig og kærlig energi. Så vi kan arbejde i tillid og tryghed til hinanden og den åndelige Verden..For mig er cirkel arbejde helt specielt, det er så smukt og fint og den Åndelige Verden guider os i ren kærlighed..Jeg vil som cirkel leder have indføling med jer alle, så i må være trygge og turde stille jer til rådighed..

 

Vi starter med en meditation, sang og derefter Åbningsbøn, cirklen åbnes,til sidst afslutnings bøn.

Jeg håber på størst muligt møde-diciplin, så cirklen må føles hel for os alle.. vi vil stort set være de samme i cirklen hver gang, der kommer først nye med i næste forløb.

Det koster 750 kr for 6 gange, der indbetales første gang og der gives ikke refundering ved sygdom eller andet fravær..pladsen er din.. når betalingen er registreret.. enten på mobilpay 60224351 eller indbetaling på  Reg. nr 7670  konto nr.6548825.. HUSK NAVN+ om du ønsker formiddag/aften. 

Fredag Formiddag fra kl. 9.30- ca kl. 11.00 med opstart i uge 8  d. 23/2..+..9/3..+..23/3..+..6/4..+..20/4..+..4/5

Onsdag aften fra kl.19.30- ca kl 21.00  med opstart uge 9   28/2..13/3.( bemærk tirsdag) .+..28/3..+..11/4..+..25/4..+..9/5.. 

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at sende mig en mail.

solveig-hvid@hotmail.com