Stå i dit Lys - Spirituel Trænings forløb

 Vi vil igennem et Spirituelt Træningsforløb på 6 gange i Borris, arbejde med eller videreudvikle dine spirituelle evner, som vi alle har som en naturlig del af os. At du selv må opdage det smukkeste i DIG, at du må blive bevidst, se og åbne op for alle dine sanser og alt den hjælp vi kan få fra vort Åndelige team, hvis blot vi lytter og vil modtage og dermed bliver den bedste version af dig, med alt hvad du har og er.

Anderkend din spiritualitet, som en smuk del af dig " Stå i Dit Lys - Skab balance i dit liv. Træd ind i din egen kraft og Power, så står du stærkest i livet, når du bliver i og ved dig selv."

Vi vil arbejde med forskellige meditationer. Chakra lære. Leg med farverne, og igennem en masse praktiske øvelser vil vi arbejde med Clairvoyance. Afdøde kontakt.

Det foregår i en afslappet, tryg og kærlig energi. jeg vil have indføling med jer alle, så i må være trygge og turde åbne op, som de smukke og fantastiske sjæle i er og udvikle eller videreudvikle jer for og med Den Åndelige Verden. Jeg vil støtte og guide jer undervejs. Uanset hvor meget ( eller ingen) erfaring du har, så er du velkommen til dette forløb.

Der er kaffe, te og lidt lækkert med i prisen og salat olign som vi vil hygge os med i pausen. Så spis kun en let aftensmad..som er 2400 kr for alle 6 gange. Pladsen er din når beløbet er overført på mobilpay 33803. HUSK navn.
Der gives ikke refundering ved sygdom eller andet fravær.

Det foregår onsdage med start d 23.9 + 7.10 + 21.10 + 4.11 + 18.11 + 2.12 Det er fra kl.19- ca 22