Stå i dit lys

Spirituel cirkel Trænings forløb for lettere øvede

Vi vil igennem et Spirituelt cirkel Træningsforløb på 6 gange i Borris, arbejde med eller videreudvikle dine spirituelle evner, som vi alle har som en naturlig del af os. At du selv må opdage det smukkeste i DIG, at du må blive bevidst, se og åbne op for alle dine sanser og alt den hjælp vi kan få fra vort Åndelige team, hvis blot vi lytter og vil modtage og dermed bliver den bedste version af dig, med alt hvad du har og er.

Dette forløb er for dig der har arbejdet med det spirituelle før, som gerne vil "træne" og blive skarpere, eller for dig som måske ikke lige ved hvordan du kommer videre på din spirituelle vej.
Anerkend din spiritualitet, som en smuk del af dig " Stå i Dit Lys" - Skab balance i dit liv. Turde at Træde ind i din egen Kraft og Power, så står du stærkest i livet, når du bliver i og ved dig selv."
" Vær, Bær og Ær dit lys "
Vi vil arbejde med forskellige meditationer, så du kommer ind og mærker DIG - Din sjæl, det kan feks være med bål, -klang meditation. Igennem en masse praktiske øvelser vil vi arbejde med Clairvoyance og du kan få hjælp til at fin tune det du allerede kan. Vi skal arbejde med Afdøde kontakt og beviserne i en Kontakt. Vi skal også inddrage naturen, være ude og arbejde..
Det foregår i en afslappet, tryg og kærlig energi. jeg vil have indføling med jer alle, så i må være trygge og turde åbne op, som de smukke og fantastiske sjæle i er og videreudvikle jer for og med Den Åndelige Verden. Jeg vil støtte og guide undervejs, på en let og kærlig måde og måske skubbe dig lidt ud af din comfortzone.
Der er kaffe, te med i prisen som er 1200kr kr for alle 6 gange. Pladsen er din når beløbet er overført på mobilpay 33803 eller på konto..reg nr 7670..konto nr 6548825. HUSK.at skrive Navn/ Stå i dit lys på indbetalingen. Har du brug for at betale over 2 eller 3 rater, så skriv til mig, så finder vi ud af det.
Der gives ikke refundering ved sygdom eller andet fravær. Kun hvis det er mig der aflyser.
Alle retningslinjer vedr Covid-19 følges naturligvis.
 
Det foregår tirsdage i lige uger med opstart uge 14. Det er fra kl 18.30-21.00
D. 6/4 20/4 4/5 18/5 1/6 15/6