Spirituelt Træningsforløb - Øvede LUKKET FOR TILMELDING

Igennem et Spirituelt Træningsforløb på 6 gange, vil vi arbejde med eller videreudvikle dine spirituelle evner.

Dette forløb er for dig der HAR arbejdet med det spirituelle før, bla med clairvoyance, afdødekontakt, healing eller andre ting. Dig som gerne vil "træne" og blive skarpere, eller for dig som måske ikke lige ved hvordan du kommer videre på din spirituelle vej.

Anerkend din spiritualitet, som en smuk del af dig " Stå i Dit Lys" - Skab balance i dit liv. At turde at træde ind i din egen Kraft og Power, så står du stærkest i livet, når du bliver i og ved dig selv."
 
Vi vil arbejde med forskellige meditationer, så du kommer ind og mærker DIG - Din sjæl, det kan feks være med bål, klang- tromme meditation.
Igennem en masse praktiske øvelser og lidt teori vil vi arbejde med Clairvoyance. Du kan få hjælp til at fin tune det du allerede kan. Vi skal arbejde med Afdøde kontakt og beviserne i en Kontakt.
Det foregår i en afslappet, tryg og kærlig energi. jeg vil have indføling med jer alle, så i må være trygge og turde åbne op, som de smukke og fantastiske sjæle I er. Jeg vil støtte og guide undervejs, på en let og kærlig måde og måske skubbe dig lidt ud af din comfortzone.
 
Der er kaffe, te med i prisen som er 1200kr kr for alle 6 gange. Pladsen er først din når beløbet er overført på mobilpay 33803 eller på konto..reg nr 7670..konto nr 6548825. HUSK.at skrive Navn/ For øvede
Der gives ikke refundering ved sygdom eller andet fravær. Kun hvis det er mig der aflyser.

Det foregår tirsdage i ulige uger med opstart d 14 september i uge 37. Det er fra kl 19.00-21.30 
 
Har du spørgsmål så kontakt mig endelig på tlf 60224351 eller på mail:
solveig-hvid@hotmail.com