D.17 maj kl.. 19.30 - 21.30  Foredrag ved Eghon Engelund.. Chef for mit liv –
et foredrag om anvendelsen af spirituelle redskaber i forbindelse med sygdomsforløb eller forebyggelse mod samme.
En af de vigtigste faktorer, når du er ramt af sygdom eller du er i gang med at forebygge mod sygdom, er ansvaret for dit eget liv.
Ud fra egen erfaring fortæller Eghon Engelund om hvordan han ved brug af enkle spirituelle redskaber forstærkede troen på helbredelse og holdt sit positive livssyn i gang under hele sit sygdomsforløb.
Foredraget er baseret på personlige erfaringer og omhandler også omtale og indføring i bl.a. positive bekræftelser, finde sin indre styrke, visualisering, meditation, celle kommunikation, nærværs tekniker herunder det positive livssyn og afstanden til døden.
Eghon Engelund arbejder i dag som Clairvoyant Medium og har en mangeårig erfaring i brug af spirituelle redskaber herunder dybere bevidsthedstræning.
Der vil være mulighed for at stille spørgsmål under foredraget og ligesom personlige spørgsmål besvares efter foredraget.
Vel mødt til 2 x 40 minutter
Det koster 100 kr. at deltage, du er noteret når beløbet er indbetalt på mobilpay 28692660. Det er incl kaffe, te og lidt mundgodt.
Du kan købe Eghon Engelunds bog, Livets kraft, for 100kr denne aften.

D3 juni fra kl 10-15 Udendørs Spirituel WorkshopEr du blot nysgerrig og har lyst at udforske den spirituelle side af dig, eller vil du gerne arbejde med det spirituelle i din hverdag.
Måske du oplever ånder eller energi omkring dig..måske du mærker andres sinds stemninger..
Vi vil på denne workshop arbejde med dine psykiske og mediale evner. Jeg vil starte dagen med at guide en meditation. Vi vil lave forskellige øvelser igennem dagen, det meste vil være praktiske øvelser i vores dejlige have. Du behøves ingen forudsætning for at deltage, kun et åbent sind og godt humør. Vi udvikler os alle derfra hvor vi er. Det gør altså ikke noget du ikke har arbejdet med din spirituelle side før. Jeg vil hjælpe og guide dig..Er du trænet udvikler du dig derfra
Det vil denne dag foregå udenfor i vores store skønne have. Det er i naturen vi virkelig åbner alle vore forskellige sanser, det er for mig helt fantastisk. Vi har et lille bålhus og et shelterhus som også bruges denne dag. Så tag praktisk tøj på.. det hele kan flyttes indenfor hvis vejret er helt elendigt, så lad ikke det være en hindring for at deltage.

Det koster 475 kr..som betales på mobilpay til mig på 33803. Du er noteret og kan deltage når betalingen er registreret. Husk skriv workshop...Du kan sikre dig en plads allerede nu.
Tilmelding evt spørgsmål til mig på solveig-hvid@hotmail.com eller her på begivenheden.

Der er kaffe.te i pauserne. Suppe til frokost og kage til kaffen. Det er med i prisen