D 11 september kl 19-21.30 En aften med Rose Shuneaj Sangregori fra Canada. Savner du klarhed over dit liv og din nuværende situation? Hvad du end har på hjertet, så kom og vær med, når Rose ’Shuneaj’ afholder en aften med gruppehealing.En gruppehealingsaften er transformation til bedre helbred, velbefindende og til dit højest mulige potentiale.

Rose ’Shuneaj’ Sangregorio’s besked er enkel og klar:
Denne rejse behøver ikke at være vanskelig. Du kan let og ubesværet blive bevidst om, hvem du virkelig er.
Rose ’Shuneaj’ vil via sine unikke evner og ubetinget kærlighed hjælpe dig igennem de problemstillinger, du ønsker klarhed over samt heale de dybereliggende årsager hertil.
Denne aften foregår som en privat session med Rose ’Shuneaj’ - måske stærkere, da nogle af de stillede spørgsmål/problemstillinger er vedkommende for de fleste deltagere.
Deltagere har udtalt, de ikke havde forestillet sig den mangfoldighed af aspekter,
der kunne ligge i et spørgsmål.
Ved lodtrækning får det antal deltagere, Rose ’Shuneaj’ kan nå i løbet af 2 timer, mulighed for at stille et personligt spørgsmål, for derefter at blive healet på det, det kan være fysisk, psykisk skavank. Det kan også være dit arbejde, virksomhed, ændret tankegang, kærlighed til dig selv osv..

Selvom du ikke selv får mulighed for at stille spørgsmål, eller du ikke er fysisk tilstede, vil du hele aftenen modtage healing på alle niveauer, en healingsproces som fortsætter i op til en uge efter healingsaftenen.
Så kom og deltag i en healingsaften. En aften fuld af glæde, kærlighed og transformation.
Så snart du er registreret og har indbetalt tilmeldingsgebyr, vil du begynde at modtage energi, der forbereder dig til aftenen. Du bliver en del af det matrix, der skabes for transformationen, healingen og clearings.
Du køber billet på Roses hjemmeside Mataphysical center of Canada.
Når du kommer ind på den, går du ind under Event, derefter Upcomming Events. find 11 september på kalenderen, tryk på datoen, så kommer der bjælke med detaljer og Ticket. . Her kan du købe billet.

Kaffe, te og kage er med i prisen.

https://www.metaphysicalcenterofcanada.com/index.php?event-details&event=96
Har du spørgsmål, så skriv endelig på Solveig-hvid@hotmail.com eller ring 60224351..

 

D 1 November- Foredrag. Barn på Møltrup v. Rie Jacobsen.Hvordan er det at have sit barndomshjem samme sted som ens far er forstander på et hjem for alkoholiker.

Hvad betyder det for ens livssyn at man i sin hverdag ser mennesker der kommer fordi de er nået til bunden af samfundet og kommer uden at eje noget som helst.
Et foredrag om at have respekt for alle mennesker og historien om hvordan min oldefar startede Møltrup Optagelsehjem i 1912 og hvordan der stadig er brug for stedet.
Læs evt. mere ved at google Møltrup Optagelses hjem

Pause med Kaffe, Te og Kage. Det er med i prisen

Evt spørgsmål til Rie Jacobsen

Aftenen er for alle, Rie er et smilende og kærligt menneske, jeg er sikker på det bliver en dejlig aften og at hun har noget spændende at fortælle..

Det koster 100kr + 12.49 kr i gebyr.. billetterne købes på billetto.dk..