Spirituelt Cirkel Trænings forløb.

Spirituel Cirkel Træningsforløb i Borris. Du skal være fyldt 20 år og i god psykisk balance. Du kan deltage hvis du er interesseret, positiv og åben for spirituel udvikling. Denne Cirkel er for nybegyndere. Vi udvikler os alle derfra hvor vi er i livet lige nu.

Vi skal arbejde med clairvoyance igennem forskellige clairvoyante øvelser.
Vi skal arbejde med mediumship, at kunne tage afdøde kontakt.
Det kan være vi ind imellem vil være ude og tage naturen i brug i øvelserne, have bål-meditation mm.
Vi Åbner for energien i cirklen med Bøn, vi skal meditere, synge det højner energien fantastisk smukt, derefter arbejder vi med de forskellige øvelser for til slut at lukke ned for energien igen og afslutte med en bøn.
Er du nysgerrig og vil gerne arbejde med din spirituelle side og for den Åndelige verden i en tryg atmosfære, så kom, det foregår i en afslappet, hyggelig og kærlig energi, så vi kan arbejde i tillid og tryghed til hinanden og den åndelige Verden. Det handler ikke om at præstere. For mig er det arbejde helt specielt, det er så smukt og fint og den Åndelige Verden guider os i ren kærlighed. Jeg vil have indføling med jer alle, så i må være trygge og turde åbne op og stille jer til rådighed.
Jeg håber på størst muligt møde-diciplin, så gruppen må føles hel for os alle.. vi vil stort set være de samme i gruppen hver gang, der kommer først nye med i næste forløb.
 
Det koster 1200 kr for 6 gange, der indbetales inden første gang og der gives ikke refundering ved sygdom eller andet fravær. Kun hvis det er mig der aflyser.
Kaffe, Te er med i prisen.
Pladsen er din, når betalingen er registreret. På mobilpay 33803 eller indbetaling på Reg. nr 7670 konto nr.6548825.. HUSK NAVN/ CIRKEL
Har du brug for at betale i 2 eller 3 rater, så skriv til mig, så finder vi ud af det.
Begrænset antal deltagere..De gældende retningslinjer vedr. Covid-19 følges..
 
Det foregår Tirsdage i ulige uger fra kl 18.30-21.00 Kom i god tid, dog tidligst 10 min før opstart.

Opstart uge 15 - 13/4 27/4 11/5 25/5 8/6 22/6
Har du spørgsmål, så kontakt mig på 60224351 eller på mail solveig-hvid@hotmail.com