Clairvoyant, Medie - 1 årig uddannelses forløb

 

På denne 1 årige uddannelses forløb vil du udvikle dig personligt og spirituelt i en gruppe hvor nærhed, glæde og empati for hinanden vægtes rigtig højt. Der vil være masser af praktiske øvelser hver weekend. Du vil opnå større livskraft, selvkærlighed og glæde, når du begynder at arbejde med og vedkender dig din spirituelle side, som er en stor del af dig.Er du klar til at nå ind til "kernen af “ hvem du er? om du bruger det som selvdvikling eller på andre er op til dig. Jeg vil støtte dig mod dit mål. 

Jeg vil løfte og støtte dig på din spirituelle rejse, se og tage udgangspunkt i den enkelte. Puffe dig lidt ud over din comfortzone i trygge rammer. Der vil være andre gæster udefra på besøg, som vil hjælpe dig, så du får afprøvet dit medieskab og dine clairvoyante evner.

Forløbet er for alle, der er over 20 år og i en god psykisk balance.Du behøves ikke have særlig kendskab til det spirituelle eller andre forudsætninger for at deltage. Du skal have lysten til at udvikle dine evner og bruge tid på det.

Kursusstart  Marts 2022

 MODUL 1 : D 26+27 Marts 2022  Meditation. Skab et stærkere link til dit Ånde Team. Få kontakt  med din Skytsånd.Etik og moral, Chakranes betydning. Leg med farverne, farverne fortæller en masse og er et fantastisk værktøj.Praktiske øvelser 

MODUL 2 : D 7+8 Maj   Clairvoyance, mange forskellige praktiske øvelser. Teknikker, Vi arbejder videre med farverne. Styrkelse og opbygning af din session i en clairvoyance.

MODUL 3 : D 18+19 Juni   Praktiske øvelser, hvor vi bygger videre på clairvoyancen. Forskelligt udenfor, hvis vejret tillader det. Walk and talk, healing, bål og tromme meditationer mm.  

 MODUL 4 : D 10+11 Sempember.  Skygge arbejde, Ta dit lys hjem.. Der kommer denne weekend en Gæster underviser,  Lena Hvid som har base ved Århus, hun er meget dygtig og kompent i ligepræcis Skygge arbejde, Lena vil bla. fortælle og undervise i hvordan vi forstår og arbejder med vore egne skygger. Hvorfor vi bla. tiltrækkes eller frastødes af andre mennesker.  Vi arbejder videre med Clairvoyance, fotomatri, psykomatri.

MODUL 5 : D 8+9 Oktober.   Medieskab/ Afdødekontakt. Du lærer hvordan du giver beviser for, hvem der er igennem fra den åndelige verden. 

MODUL 6 : D 19+20 November.  Medieskab/ Afdødekontakt. Vi arbejder videre med hvordan du giver beviser for, hvem der er igennem fra den åndelige verden. At give konkrete, faktuelle beviselige beskeder som vil højne dit medieskab. Evt træne at stå på Platform, det er frivilligt, men nogen kan have et ønske om det. 

MODUL 7 : D 28+29 Januar 2023  Fjern Clairvoyance. Vi vil afprøve Fysisk medieskab. Fysisk seance, kabinet-arbejde. Medieskab. Healing.  

MODUL 8 : D 25+26 Februar. Clairvoyance. Medieskab evt fysisk medieskab. Evt træne at stå på Platform

MODUL 9 : d 25+26 Marts.   Medieskab / Afdøde kontakt. Evt. Træne at stå på platform.

MODUL 10:  D 2 April Afslutnings cermoni lørdag kl 15.00-17 med diplomoverrækkelse. Du er velkommen til at invitere 1-2personer. Vi aftaler nærmere, når vi kommer længere hen hvordan dagen skal forløbe og hvornår du møder op.  

Efterfølgende Middag og hygge for kursister  ( Dette modul er kun Lørdag) 

                    

Jeg forventer at du arbejder selvstændigt derhjemme med bla. meditation og har sessioner med “prøvekaniner” i Clairvoyance og afdødekontakt. Det er forskelligt hvad man vil bruge forløbet til, egen udvikling, klienter osv. 

Der er kaffe, te og sødt hver weekend og Grøntsagssuppe til frokost. Det er incl i Prisen. Du er dog også velkommen til at tage madpakke med selv.

Der undervises fra kl 10.00-16 lørdag og søndag, hos mig i Borris Vestergade 29, 6900 Skjern

Det koster 1899. kr pr kursus-modul. Den afsluttende lørdag 1000kr incl middagen 

Der skal betales for første modul 1899 kr som depositium. Du er herefter tilmeldt og kan deltage. Beløbet refunderes ikke igen, hvis du af forskellige årsager ikke deltager alligevel. Du er først sikker på din plads når depositium er betalt. Du kan indbetale evt på mobilpay 33803 Der indbetales efterfølgende 1899 kr senest 1 uge før hvert kursus -modul. Dog skal du ikke betale for Kursus modul 9, den har du betalt med dit depositum, før start. 

Jeg vil glæde mig til at følge dig og være med dig i din spirituelle og personlige udvikling. Det bliver en fantastisk rejse.  i Lys og kærlighed Solveig Hvid Daasbjerg.

 

Har du spørgsmål er du hjertelig velkommen til at ringe til mig på tlf 60224351. Jeg kan hjælpe dig med at finde overnatning i Borris, hvis du har brug for det. Der er en del Bed and Breakfast.