Frie danske spiritister af 21. juni er en mærkedag og hyldest til ånden og til danske spiritister, hvor vi fejrer hvem vi er og hvor vi kommer fra. Formålet er, at vi får en spiritistisk mærkedag med mange samlings møder rundt om i Danmark. En dag, hvor ligesindede, fritænkende spiritister kan mødes, og hvor fællesnævneren er ånden og læren om ånden.
 Det er en mærkedag for alle, hvor alle har et ansvar for at løfte dagen.
Alle er velkomne. Dagen er for alle med spirituel interesse, Ta en ven eller to med i bilen. Du behøves ikke at arbejde med dette i din hverdag for at kunne deltage, måske du er nysgerrig efter at vide og lære mere om Den Åndelige Verden.
 DAGENS PROGRAM i BORRIS
kl 16.30 Velkomst, ved Solveig Hvid Daasbjerg. Clairvoyant- Medie fra Borris
Hvad er formålet og intentionen med denne dag.
kl 16.45 En kop stå Kaffe, the og kage
Kl 17.05 Små spirituelle øvelser.
Kl 17.40 Der deles, sparres, hygges og drøftes i små grupper rundt i haven
(hvis vejret tillader det ) En snak om hverdagens oplevelser,
i forhold til dig selv, din spiritualitet. Spiritismen, læren om Ånden. Hvad gør dig stærk i din hverdag, med dit spirituelle jeg, som følgeskab. Hvad betyder det for dig, at følge din spirituelle vej? for dig selv og evt i forholdet til andre. Tør du tillade dit Lys at stråle
Kl 18.30 Der serveres Tapas til aftensmad. Der kan købes sodavand.
kl.19.30 Aften Meditation evt med Tromme - andre steder mediteres der også, vi forbinder os               med hinanden i energien
Kl 20.15 Tak for i dag.
 
Det koster 300 kr for at være med til denne dejlige dag, som indeholder forplejning og skønt samvær.
DU ER FØRST MED OG KAN DELTAGE, når du har overført 300 kr til mobilpay 33803 Har du brug for at lave bankoverførsel så send mig en besked.
Jeg skal have bestilt mad, så vent ikke for længe med at tilmelde dig og betale, hvis du ønsker at deltage, dog senest d 17 juni.
evt.Spørgsmål til Solveig på 60224351