Spirituelt Trænings forløb- Nybegynder og Øvede

Spirituel Træningsforløb i Borris. Du skal være fyldt 20 år og i god psykisk balance. Du kan deltage hvis du er interesseret, positiv og åben for spirituel udvikling. Dette forløb er for både nybegyndere og øvede. Vi udvikler os alle derfra hvor vi er i livet lige nu.
Vi skal arbejde med clairvoyance igennem forskellige clairvoyante øvelser.
Vi skal arbejde med mental medieskab, at kunne tage afdøde kontakt.
Det kan være vi vil arbejde udenfor, tage naturen i brug i øvelserne, have bål meditation mm.
Hver aften starter med en meditation
 
Er du nysgerrig og vil gerne arbejde med din spirituelle side eller videreudvikle den i en tryg atmosfære, så kom og vær med, det foregår i en afslappet, hyggelig og kærlig energi, så vi kan arbejde i tillid og tryghed til hinanden og den åndelige Verden. Det handler ikke om at præstere. For mig er det arbejde helt specielt, det er smukt, fint og den Åndelige Verden guider os i ren kærlighed. Jeg vil have indføling med jer alle, så i må være trygge og turde åbne op.
 
Det koster 1200 kr for 6 gange, der indbetales inden første gang og der gives ikke refundering ved sygdom eller andet fravær. Kun hvis det er mig der aflyser.
Kaffe, Te er med i prisen.
Pladsen er først din, når betalingen er registreret. På mobilpay 33803 eller indbetaling på Reg. nr 7670 konto nr.6548825.. HUSK NAVN/ Spirituel træning.
Det foregår Tirsdage fra kl 19-21.30 hos mig på Vestergade 29 i Borris. Kom i god tid, dog tidligst 10 min før opstart.
 
Datoerne er 20 september
4 oktober
11 oktober
1 november
8 november
29 november
Har du spørgsmål, så kontakt mig på 60224351 eller på mail solveig-hvid@hotmail.com