Lukket Fysisk Cirkel

Dette er en lukket Fysisk Cirkel. Vi er de samme deltagere hver gang og mødes hveranden onsdag i ulige uger fra kl 17.45-ca 20.30. Vi mødes og gør os klar og hjælper hinanden med at sætte op. Når vi mødes er det vigtig at vi er positive og lader dagens udfordringer "blive hjemme" Det er den høje smukke og stærke energi vi møder ind med, som vi skal bruge når vi arbejder.

Vi starter præcis kl 18 og arbejder i cirklen til kl ca 19.45. herefter spiser vi vores medbragte mad, deler aftenens oplevelse og går hver til sit ca kl 20.30. Der bliver skrevet et kort referat efter hvert møde.

Der sidder et Medie i kabinet og sittere udenfor, der er en cirkel-leder der styrer og leder cirklen. Opgaven er at være med til at skabe og højne energien det gøres ved sang, musik, snak om hvad der ses, høres osv.. I en Fysisk cirkel skal der være flere deltagere der oplever det samme, for at man kan sige det er Fysiske oplevelser, ellers er det mentalt, det der opleves.

Det foregår typisk i et mørkt rum og ind i mellem har vi rødt lys tændt, så man skal kunne sidde og bevæge sig rundt i mørke og kunne være i det. 

I en fysisk cirkel arbejder vi for Åndernes udvikling, og stiller os til deres rådighed, modsat andre cirkler hvor det er os selv der udvikles. 

Vi oplever at blive favnet i stor kærlighed og nærvær fra den Åndelige verden når vi arbejder, Her i denne cirkel arbejder vi med og har fået tale igennem mediet, der sidder i kabinet, overskygning, at få bordet og andre ting i bevægelse, eller til at kommunikere. Vi har oplevet fysisk berøring, set lys, balloner der flytter sig, bankelyde og meget mere.

Det er Ånderne der bestemmer hvad deres udvikling skal og vil være. Det er rigtig vigtig specielt i en fysisk cirkel, at der er en god harmoni og stemning mellem deltagerne i cirklen, da det ellers bremser arbejdet.. Så energien højnes og er stærkest når cirklen er sammensat med de rigtige mennesker, med den rigtige indstilling om møde-diciplin og som vil hinanden. 

 Hvis du måtte have et ønske om at deltage i fysisk cirkel, kan du med fordel melde dig til mit kursus i Trance og fysisk medieskab, hvis du vil prøve hvad det er. 

For at komme med, skal du til en samtale hos mig og evt cirkel-lederen. Herefter er du på prøve 2-3 gange. før du evt får lov at være med som fast deltager i vores lukkede cirkel, men kemien og energien skal passe ind og sammen med de øvrige deltagere, ellers kan man ikke fortsætte. Det er i sidste ende mit ansvar og beslutning om man kan være, i den fysiske cirkel. 

Der skal medbringes vandflaske og vi bærer sort tøj.

 

Skriv en mail til solveig-hvid@hotmail.com hvis du gerne vil have en snak og evt skrives på en venteliste