Spirituelle sommerdage fyldt med masser af læring, træning og sjov i høj energi

Har du lyst til at udvikle eller videreudvikle dig personligt , spirituelt og få større bevidsthed og indsigt på og i lige netop dine spirituelle sanser og evner. Har du brug for tid til omsorg for dig selv og en pause fra hverdagen. Så tag med på 3 fantastiske og intense spirituelle sommerdage i Borris. Jeg lægger vægt på nærvær, glæde og empati. At vi anderkender og løfter hinanden.Det bliver magisk, udfordrende, sjovt og kærligt.

    Vi skal bla. arbejde med

👍 Meditation

👍 Kontakt eller stærkere kontakt til din guide og hjælpere

👍 Clairvoyance

👍 Afdøde kontakt

👍 Fysisk medieskab afprøves med kabinet mm.

👍 Trancetale/ Overskygning

👍 Healing

 

👍 Vi skal have en aften arrangement med en gæst

👍 En aften med bål og tromme meditation

👍 Afslutnings middag den sidste aften

 

Programmet får du ved ankomsten. Hvis vejret er smukt og solrigt, vil vi også arbejde udenfor i vores park-lignende have.

Du behøves ikke have særlig kendskab til det spirituelle eller andre forudsætninger for at deltage. Du skal blot have lysten til, at udvikle dig, være nysgerrig, positiv og deltagende.

 Det koster 3000 kr for alle dage. De 1000kr betales ved tilmelding og er bindende, de tilbagebetales ikke hvis du af en eller anden grund måtte blive forhindret. De sidste 2000kr betales senest d. 1/4- 2023 Der indbetales på mobilpay 33803  ( skriv sommer workshop i kommentar feltet) eller reg. nr 7670  konto nr.  6548825  ( sommer workshop i kommentar felt) 

Med i prisen er kaffe, te, frugt, sødt i pauserne. Der vil være en let aftensmad feks. forskellige grønsagstærter eller grønsagssupper eller salater o.lign FROKOSTEN medbringer DU selv. Der er en dagli´Brugsen i byen, du kan proviantere i. 

 Dagene starter kl 10 hver dag og slutter kl 21.30. Der er naturligvis små pauser undervejs, med tid til sparring, hygge eller at trække sig lidt for en kort stund. 

 Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til mig på tlf. 60224351. Det foregår hos mig på Vestergade 29 Borris. 6900 Skjern.

Jeg kan evt. hjælpe dig med at finde overnatning i Borris, der er en del bed and breakfast.

                                                I lys og kærlighed 

                                            Solveig Hvid Daasbjerg.

 

max 12-14 deltagere.