Hold 2 forventet opstart i marts 2023.. Se min nye Clairvoyant-Medie Udviklings Forløb, det bliver spændende det glæder jeg mig til og er dybt taknemlig over muligheden. Se mere under menuen: 1 årig Forløb

 

Jeg hedder Solveig Hvid Daasbjerg. jeg bor i Borris i Vestjylland. Jeg er Healer, Clairvoyant og Medie.Jeg bor på en gammel nedlagt Præstegård sammen med min mand og familie. De største børn er dog fløjet fra "reden" Vi bor med den smukkeste natur lige omkring os bla. Borris Hede og Skjern Å. Det er også her min base er, når jeg arbejder 1:1 med bla. clairvoyance og  afdøde kontakt. Det er fantastisk og jeg er så taknemlig for, at holde workshop, trænings forløb, Klarsyns aftner, meditationsaftner, og min 1 årige clairvoyant-medie uddannelses forløb mm på vort smukke og skønne sted. Vores skønne park-lignende have, indrages og vi arbejder ude når vejret er til det. 

Jeg har altid følt der var mere mellem himmel og jord. Min nysgerrighed blev rigtig stor og pirret, da vi flyttede på Præstegården i år 2004. Der skete ting og sager, der ikke kunne forklares..men ja.. intet er jo tilfældigt.

Jeg har løbende deltaget i forskellige workshop og kurser, for at dygtige gøre mig, så jeg må blive bedre og skarpere, når jeg er talerør for de kære sjæle fra den Åndelige Verden i afdøde kontakt,  clairvoyance , når jeg afholder spirituel træning. Uddannelses forløb, workshops eller for at blive den bedste udgave af mig selv.

 Ydmyg og meget Taknemlig er jeg overfor livet og når jeg arbejder med den Åndelige verden, som jo typisk er sjov, god og kærlig, Det har givet mig større forståelse for noget af det jeg har oplevet og følt som barn og ung nemlig at der er meget mere mellem himmel og jord og at når vore kære går bort, er de alligevel ikke langt væk..